Inchirieri Auto - Servicii de inchirieri auto in Bucuresti - Romania

inchirieri autoinchirieri auto

Detalii generale:

Urmatoarele mecanisme sunt gandite sa asigure clientului maximul de securitate necesar pentru expedierea online a unui formular completat de rezervare:

- plata la livrare cu cash sau credit card (Visa, Electron, Maestro, Mastercard)
- livrarea masinii de inchiriat de un agent specializat care completeaza documentele valide pentru actul de inchirieri auto, explica clientului procedura de dare in folosinta, si il poate ajuta sa inteleaga particularitatile masinii care i se ofera
- politica de garantie 0 (daca clientul solicita ca pentru contractul de inchirieri auto sa nu plateasca garantie, acest lucru este posibil contra platii unei sume nerambursabile de 20 Euro, o singura data, pentru intreaga perioada de valabilitate a contractului). In plus recomandam clientilor nostri sa aleaga formula blocarii pe card a garantiei pentru inchirieri auto, pentru a evita plata efectiva, comisioanele percepute de propria banca pentru retrageri de pe credit card sau orice alte probleme. Indiferent de caz, garantia (oprita in RON, Euro, USD, CAD) va fi returnata in acceasi moneda ca si la constituire. Aceasta garantie este utilizata cu predilectie in cazurile in care clientul care alege o masina de la inchirieri auto, provoaca daune intentionate masinii (arderea tapiteriei, pierderea cheilor sau a actelor, furtul masinii de catre client) si variaza in functie de clasa autoturismului oferit.
- discountul si completarea unei rezervari online: compania noastra ofera un discount pentru inchirieri auto realizate pe internet, comparabil cu preturile din agentie. Pentru a primi o oferta corespunzatoare si a putea inregistra rezervarea dvs. va rugam sa completati toate campurile din formularul de rezervare (data livrare, telefon, email, nume data ridicare) deoarece altfel fie nu vom putea sa va contactam, fie in momentul in care o facem nu vom putea sa va expediem o oferta din cauza eventualei lipse de informatii. In momentul in care de pe site-ul companiei noastre de inchirieri auto veti expedia formularul, veti primi un mesaj electronic de confirmare care va include datele dvs., si principalele campuri din formularul de rezervare.
- preturile afisate public pe siteul www.inchirieri-masini-auto.ro includ TVA, asigurare completa, kilometraj nelimitat, vigneta si toate taxele.

Noutati:
Oferta
Pachetul special de iarna Toate masinile de la inchirieri auto sunt dotate cu anvelope de iarna si pachetul obligatoriu pentru siguranta clientilor nostrii