Inchirieri Auto - Servicii de inchirieri auto in Bucuresti - Romania

inchirieri autoinchirieri auto

Date generale de inchirieri auto

I

Inchirieri Auto, Sucursala Bucuresti - Romania

Conceptul de inchirieri auto ieftine si fara garantie din Bucuresti are drept scop final satisfacerea nevoii de mobilitate a clientilor grupului nostru in conditiile unei responsabilitati minime. Prin politica de preturi abordata incercam sa oferim inchirieri auto la preturi convenabile, in timp ce rolul asigurarii full Casco este de a evita eventualele probleme care are putea surveni in caz de furt sau accident.

 

Parcul nostru de inchirieri cuprinde peste 180 de autoturisme si asigurari RCA ieftin auto, majoritatea in Bucuresti, apartinand in 4 clase (ieftina, medie, premium si SUV). Toate masinile de inchiriat sunt noi, au optiuni full (geamuri electrice, aer conditionat, ABS, ESP) si nu prezinta insemne speciale precum bannere, logouri sau alte elemente care pot face masina sa iasa in evidenta in trafic la RCA ieftin.

 

Tocmai pentru ca noi consideram ca pe durata sederii in Romania, clientului trebuie sa i se asigure o rata de mobilitate maxima, am optat pentru rularea exclusiva a autoturismelor noi, pentru a evita eventualele probleme tehnice si imobilizari datorate acestora. In plus, in ciuda faptului ca starea tehnica a masinilor de la inchirieri auto este verificata periodic, atat pentru cele din Bucuresti cat si pentru cele din parcurile judetene, in eventualitatea in care o astfel de problema ar surveni, grupul nostru va va asigura o alta masina la schimb in limita disponibilitatilor din parcul auto.

Toate masinile provenite de la inchirieri auto Bucuresti sunt livrate direct de agenti specializati, care intocmesc de asemenea intregul pachet de documente care insoteste masina pe durata executarii contractului. Aceasta procedura de livrare/colectare este gratuita si oferita in pachetul de baza de servicii care insoteste operatiunea de inchirieri auto. In plus, gratuitatea acestui serviciu se extinde si asupra procedurii de inchirieri auto in Baneasa si Otopeni.

 

Pentru cele doua aeroporturi intalnirea inte agentul din teritoriu si client se face la biroul de informatii localizat in incinta aeroportului in cauza. In plus, in urma unei solicitari express expediate de pe websiteul companiei noastre, putem asigura clientilor nostri harti, dispozitive de tip GPS sau alte dispozitive de gen. Oferim clientilor nostrii un pachet de servicii care implica responsabilitate 0 (plata pentru serviciul de inchirieri auto se realizeaza exlusiv la livrarea autoturismului in punctul de intalnire solicitat si nu online - tocmai pentru a evita cazurile in care clientul se razgandeste, are probleme legate de schimbarea datelor de zbor, sau alte intarzaieri).

 

Greseli frecvente: inchirieri auto, incirieri auto, ichirieri auto, inchirieir auto

Tariful de inchiriere cuprinde :  controlul tehnic si intretinerea autoturismului, schimbarea si completarea uleiului,asigurarea contra accidentelor si
furturilor prin efectul legii.

Tariful de inchiriere nu cuprinde : combustibilul, taxele de trecere, garaj, transbordare pe timpul inchirierii si daunele care nu fac obiectul asigurarii.

Conditii de livrare pentru inchiriere auto:

La La livrarea autoturismului veti avea nevoie de un act de identitate + permisul de conducere al soferului (valabil). Permisul trebuie sa fie valabil pe teritoriul Romaniei.

 

Actele care se intocmesc pentru inchirieri auto sunt:

- contractul de inchirieri auto, care cuprinde criteriile enuntate in sectiunea termeni si conditii a prezentului website

- anexa 1 - referitoare la data de livrare si predare a masinii de inchiriat, incluzand de asemenea dotarile autoturismului

- anexa 2 - fisa pe care sunt marcate eventualele zgarieturi, exfolieri sau particularitati ale masinii

- factura fiscala sau bon de casa pentru valoarea chiriei platita pentru inchirieri auto (Factura se emite la cerere, pe loc)

- chitanta care dovedeste plata sumei (cash sau tiparita cu aparatul de incasare)

- chitanta pentru blocarea sumei pe card / plata taxei unice de 0 raspundere

 

Toate aceste acte se intocmesc in 10-15 minute. In cazul in care ne puteti furniza in avans, pe email o copie de pe CI+permis de conducere, actele vor fi pregatite la livrarea masinii provenite de la firma noastra de inchirieri auto, si veti putea sa eliminati aceste 15 minute. 

 

Our Latest Brands
Dotari
Pachetul special de iarna Toate masinile de la inchirieri auto sunt dotate cu anvelope de iarna si pachetul obligatoriu pentru siguranta clientilor nostrii
Flota
Masini din 4 clase
Flota noastra de inchirieri auto este compusa din 4 clase de masini de la economic la clasa premium sau SUV.
Promotii
Masina lunii
Varecomandam Subaru Outback. Este un autoturism 4X4 si cutie de viteza hidramata, putand fi condusa pe sosea si in afara ei